Disse fiskekakene er superenkle å lage og er helt uten mel, egg og melkeprodukter. Torsk er en viktig kilde til jod og har få kalorier.
- 400 g torsk, uten skinn og bein
- 1 cm ingefær
- 1 hvitløksfedd
- 1 rød chili, uten hinner og frø
- salt
- pepper
- ekstra jomfru olivenolje til steking
- 1 hodekål
Kjør hvitløk, chili og ingefær i kjøkkenmaskinen til alt er finhakket, tilsett torsk skjært i biter og pulse til alt er godt blandet. Hvis du liker fine fiskekaker, fortsett, til alt er en fin deig. Smak til med salt. Pass på at fisken er kald. La deigen stå i kjøleskapet i ti minutter og tøm for vann før du former fiskekakene. Stek på middels varme 5-7 minutter på hver side.
Skjær hodekålen i tynne strimmler og stek på middels varme i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
No Comments