Disse monstergrønne fiskeburgerne er kjempelett å lage og får de mest kresne barn til å få i seg en hel haug med spinat uten at de vet om det.
- 1kg torsk, delt i biter, helst fersk og rett fra kjøleskapet
- 1 stor pakke med spinat
- litt fersk persille eller dill
- 1/2 rød chili, uten frø og hinner
- 2 hvitløkfedd
- salt
- økologisk ekstra jomfru olivenolje
Ha hvitløk, urter og chili i en kjøkkenmaskin og kjør til alt er finhakket. Tilsett litt og litt spinat til alt er finhakket; du må sikkert skrape litt fra veggene i kjøkkenmaskinen innimellom. Til slutt tilsetter du salt og den kalde torksen. Kjør til alt har blitt til en fin mos og form brugere med en gang. Det er lurt å gjøre det med fuktige hender.
Stek i litt olivenolje til de begynner å ta litt farge på begge sider.
Serveres gjerne med ovnsbakt fennikel, potetmos eller råkost salat.
No Comments