Denne deserten er super enkelt og smaker frisk og lett om sommeren.
Kombinasjonen av appelsin og sjokolade er en klassiker som går aldri ut på dato.
Raw kakaopulver og kokosolje har høy næringsverdi og gir fylde og smak.
- 2 økologiske appelsiner
- 1 gigantisk ss med ekstra jomfru økologisk koksolje
- 2 ss lønnesirup (eventuelt litt mer hvis du har behov for mer sødme)
- 1 klupe salt
- 6 fulle ss raw kakao pulver
Bruk et lite rivjern får å skrelle av skallet av 1/2 appelsin.
Skjær alt skallet av appelsinene, sånn at du ta vekk du ytterste hinnene også. Skjær ut filetene innimellom hinnene og legg disse fint opp på et fat.
Smelt kokosoljen sakte på lav varme og ta fra komfyren. Squeeze ut all saften fra appelsinrestene og ha opp i. Rør inn revet appelsinskall, salt og lønnesirup og til slutt kakaopulveret. Her kan du justere litt med tykkelsen av sausen.
Dryp sausen over appelsin-filetene og server snarest.
No Comments