En nydelig frokost for late feriedager eller helg! Arme riddere er opprinnelig fattigmannskost for å bruke opp gammelt brød men det har absolutt fått en revival: du spiser fantastisk god frokost og blir samtidig en matredder. Denne versjonen blir servert med bakte epler og kanel:
- 2 skiver gammelt (glutenfritt) brød
- 1 egg
- 2 ss lønnesirup
- 2 ss plantemelk (eller økologisk helmelk)
- 1 klype salt
- litt neutral matolje eller kokosolje
- 1 eple, skjær i biter
- 2 ss lønnesirup
- kanel
Ha lønnesirup og kanel på eplebitene og bak ved 210 grader til de begynner å karamelisere.
Bland egg, lønnesirup, salt og melk, legg skivene opp i til de ha suget til seg det meste av røren og så stek de på begge sider i litt olje på middels varme.
Serveres med eplebitene og litt ekstra kanel på toppen! God helg! [sp_recipe]
No Comments