Disse eggemuffinsene fungerer likebra som frokost- eller lunchrett. Mulighetene er mange med kombinasjon av grønnsaker så bare slipp fantasien løs!
- 4 vårløk
- 1 stor gul paprika
- 1 stor gulrot
- 9 egg
- SaltSkjær vårløken i tynne skiver og paprikaen i små terninger. Rasp gulroten og bland alt sammen med litt salt. Fordel jevnt i muffinsformene, ca. 1/3 del av høyden fullt. Bland eggene godt sammen med litt salt og fyll opp ca. til 2/3 del av høyden i muffinsformen. Bak ved 180 grader til muffinsene føles fast; ca. 15 min.
For litt variasjon kan du ha i andre grønnsaker som squash, spinat, stekt sopp eller purreløk eller tilsette dill og reker, eller skinkebiter og persille.
4 Comments
Eileen Fiona Smith
14.01.2016 at 15:57Hei!
Har en plan om å lage disse da de ser supergod ut, men lurer på en ting. Kan de fryses? Evt. Om ikke, hva er holdbarhetstiden på de
Takk for svar!
Johanna Dyngeland
25.01.2016 at 10:46Hei og takk for spørsmålet!
Egg er ikke spesielt bra for å fryse ned; da skal du helst varme de opp igjen og det er ikke så greit. De holder seg litt i kjøleskapet, men jeg skulle helst spist de dagen derpå ?!
Torill
03.06.2016 at 21:12Så deilig de ser ut. Hvor mange blir det av denne oppskriften?
Johanna
07.06.2016 at 15:32Jeg bruker et vanlig muffins-brett med 12 stykker! Lykke til!