Fermenteringskurs
Fermentert mat smaker både godt og tilfører kroppen milliarder av melkesyrebakterier, som er bra for tarmhelse og god fordøyelse. Ikke bare brukte man fermentering til å holdbargjøre mat før i tiden, men man visste og om de gunstige effektene for helsen.
Lær deg bland annet å lage sauerkraut, sylteagurk, surdeigsrundstykker og kokosnøttvann-kefir.
Ta med deg flere sylteglass for å ta med hjem matprosjektene dine.
Det blir en del smaksprøver, så komm sulten!
Velkommen til et gøy og lærerikt kurs!
Tid: 16. November 2017, kl.17:30-18:30
Sted: Kaland Skole
Kursholder: Integrative Nutrition Health Coach Johanna Dyngeland
Påmeldingsfrist: 08.11.2017
Pris: 800kr
Kurset er i tillegg glutenfritt så la meg gjerne vite om du har behov for det.
OBS: Ikke glem å ta med deg noen små beholdere for kunne ta med hjem restene og dele med familien eller venner.
Påmelding er bindende! (Husk å sjekke søppelpost hvis du ikke hører fra meg innen noen dager!!!)
No Comments