Denne oppskriften tar lite tid å forberede og du kan gå og gjøre andre ting mens alt ligger i stekeovn.
Tomater inneholder mye Lycopin (en antioksidant som støtter immunforsvaret , som er best tatt opp av kroppen når tomatene er kokt.
OBS.: Tomatplanten selv og den grønne delen i midten av tomaten er giftig og skal helst skjæres ut; spesielt når du har en autoimmunsykdom.
- Indrefilet av storfe
- salt
- ekstra jomfru olivenolje
- (hjemmelaget) krydderblanding av gressløk, merian og timian
- tomater
- gulrøtter
- selerirot
- rødløk
Mariner kjøttet med salt, olivenolje og krydderblandingen. Det er best å gjøre det kvelden før, da blir kjøttet enda mer smakfult og mørt.
Skjær opp grønnsakene, smak til med salt og olivenolje og legg opp på en langpanne sammen med kjøttet. Stek ved 220°C til kjernetemperaturen er mellom 55ºC (rare) og 75ºC (gjennomstekt). La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det opp.
No Comments