Quinoa-pai med Avocadokrem og stekt paprika

Quinoa er veldig næringsrikt og passer bra som base for denne raske middags-pain.

  • 1 kopp tørr quinoa, bløtlagt over natt
  • salt
  • 1 håndfull fersk persille
  • ekstra jomfru olivenolje
  • 2 spisspaprika
  • min chili-avocado krem (du finner oppskriften i søkefeltet)

Skyll quinoaen godt i en sil og ha i kjøkkenmaskin. Kjør til du får en grov masse og tilsett salt etter behov og persille. Pulse noen ganger.
Pensle en pai form med litt olivenolje, fordel massen i formen og bak ved 210 grader til det begynner å ta litt farge.
Mens du venter skjærer du paprika i strimler og steker den i olivenolje.
Samtidig kan du lage min chili-avocado-krem.
Når paien  er ferdigstekt, fordel avocadokremen opp på og dryss paprikaen på toppen.
Serveres gjerne med agurk salat.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hester
    08.08.2016 at 10:24

    Wham bam thank you, ma’am, my quitoesns are answered!

  • Leave a Reply