Quinoa er veldig næringsrikt og passer bra som base for denne raske middags-pain.
- 1 kopp tørr quinoa, bløtlagt over natt
- salt
- 1 håndfull fersk persille
- ekstra jomfru olivenolje
- 2 spisspaprika
- min chili-avocado krem (du finner oppskriften i søkefeltet)
Skyll quinoaen godt i en sil og ha i kjøkkenmaskin. Kjør til du får en grov masse og tilsett salt etter behov og persille. Pulse noen ganger.
Pensle en pai form med litt olivenolje, fordel massen i formen og bak ved 210 grader til det begynner å ta litt farge.
Mens du venter skjærer du paprika i strimler og steker den i olivenolje.
Samtidig kan du lage min chili-avocado-krem.
Når paien er ferdigstekt, fordel avocadokremen opp på og dryss paprikaen på toppen.
Serveres gjerne med agurk salat.
1 Comment
Hester
08.08.2016 at 10:24Wham bam thank you, ma’am, my quitoesns are answered!