En nydelig vegan smaks-eksplosjon med mye næring grunnet tare, spinat og pinje-kjerner.
Jeg brukte tare blandingen Flamme Hav fra Tekslo Seaweed og chilien i blandingen gir ikke bare en spicy tone til retten men øker også forbrenningen.
Vi bruker mye grønnsaker og bare lite bønner så oppskriften kan brukes i en moderat lav-karbo diett.
- 1/2 krus kokte hvite bønner
- 2 hvitløkfedd, skjært i skiver
- 1 krus cherrytomater
- 1/2 krus pinje-kjerner
- ekstrajomfru olivenolje
- havsalt
- en skvett sitronsaft
- 1 pakke vasket spinat (eller fersk spinat fra bonden eller hagen)
Stek cherrytomatene i olivenolje på middels varme til de begynner å ta litt farge og åpner seg. Tilsett hvitløk og pinje-kjerner og bønnene etter noen minutter.
Ha spinat i pannen og rør til den faller sammen. Smak til med sitronsaft, salt og Flamme Hav og server varmt.
No Comments